Ahad, 19 April 2009

kali ni serius...

kepada rakan2 founders, aku baru perasan bila kita jadi member... kita x dpt post apa2 material... aku try tadi guna membership aku mmg x dapat... aku dah xplore x banyak la... ckit je blog ni... aku tak to mcm mana nak generate post dari member2 kita dlm box tu... mana la tau dorg pun nak luahkan perasaan dorg, tak pun nak jual produk2 kecantikan kat cni... jadi... pada yg xpert tu... tolong2 la buka blog ini untuk semua... aku pun cuma manusia biasa... masih mentah dlm bidang2 ni. thanks...

  • by : ed

Tiada ulasan:

Catat Ulasan