Sabtu, 29 Ogos 2009

SKTR dalam kenangan



Assalammualaikum...


Firstly nak wish kat u all Selamat Menjalani Ibadah Puasa dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan kali ke 52..eCeH....skema pengenalan...huahua...si comey dah terjah masuk nak berjinak2 ngan laman blog nie...selama nie aku perhati jek camana la nak post kat blog..ehem...budak baru belajar nie...puas la ketua kelas kata senang ja..mudah ja...hahaha..now bole la sikit2 kan my twin... Actually lagi 3 minggu kita nak habis praktikal kan...emm seronok sebenarnya praktikal ni..tak la letih macam kat maktab...yang buat kita penat si RPH tu jek...kalau tya bab2 obserbe nie..aku dah kebal dah...nak observe ke..apa ke...aku buat mana larat jek..malas nak beria..tapi kat laman nie nak wat pengumuman skit side sek taman rakan paling baik cikgu zaki ar....CEMERLANG. huhu...aku still maintain biasa ja...datang pun cukup2 masa...zaki huh....6.45am dah tercongok kat dataran perhimpunan...hahahhaa...bagus cikgu Zaki ni...aku selaku ketua diorg kat SKTR bangga la gak. Setakat nie suma ok..projek jalan lancar ...kitorang wat mercu tanda SKTR...dari highway le nampak dari langit...dalam tanah.....cacing pun boleh nampak...walaupun projek kitorang tu boleh mengancam nyawa kitorg....tak pasal2 tak jadi cikgu nnt...kempunan laks...hahha...tapi demi mempertahankan nama baik IPIS...kami laksanakan semua tggjwb dengan gagah berani...walaupun kaki naik menggigil kat atas nun... ok la...cukup la nih...nanti raja kata nak lawan dia laks...huhu..jumpa semua after raya n jgn lupa duit raya n kuih raya nanti...nak2 yang side sabah nie..kitorg nak rasa kuih sana tau...1 balang ndak cukup...mau 5 or 6 balang kuih kn bawa terbang ke sini tau...huhu...ok c u all...




oRaNG kUaT dI SeBalik Tabir Projek

HASIL USAHA KAMI...dalam kenangan...

salam sayang
-SuecomeyS-


Tiada ulasan:

Catat Ulasan