Jumaat, 18 September 2009

SELAMAT HARI RAYA........

Assalamualaikum w.b.t,,,,,
Kepada semua kengkawan n kaum kerabat pengunjung blog yang best lagi manttop ni... aku nak ucapkan besama-sama ngan lovely wife Selamat Hari Raya Aidilfitri. Minta maap andai ada terkasar bahasa yang bisa menyinggung perasaan waras kalian semua....... halal2kanla termakan dan terminum selama ni sama ada tersengaja atau tidak tersengaja......
Kepada kengkawan yang balik beraya kat kampung tu harap bergembirala bersama kaum keluarga dan jangan lupa kat kitorang yang xbalik beraya ni...... dan jangan lupa bawa kuih raya bila datang smula kat maktab.....
Apapoun... jaga diri lelok..... dan jumpa di maktab 28 hb nie.....
P/s bawak la apa2 yang patout..... kuih raya ke,.... kurang2 duit rayele,,, ek.....
Maapla tak de layangan kad raye untuk korang..... apatah lagi kat raye kat blog ni... apa yang termampu hanyala coretan yang tidak seberapenye inie.......
Akhir kalam.... slamat hari raya aidilfitri........ men mecun tu jangang lupo kat ambo cni.....
hak hak hak......... lepaih nie..... kawe nok promote produk jualang kawe pulok......
Mr. Hagemaru.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan