Sabtu, 25 April 2009

imeem use limited time

lagu2 kita x dpt play full. so bosan la ckit... nnt kami try cari player yg boleh pasang lagu full ok. Buat sementara ni kamu boleh pause je dlu player imeem tu n tekan play kat player esnips kat bawah. cuma lambat ckit la...


  • by : ed

Isnin, 20 April 2009

editor


video

perjalanan seorang editor untuk mengejar cita2 nya sebagai seorang pendidik..

Ahad, 19 April 2009

sabahan flashman

video


by : myzie

kepada member-member blog ini.

sila send email anda ke pjasmani109@gmail.com atau kat chat room kami bagi memudahkan pihak kami menjemput anda untuk kita sama2 menyumbang artikel kita dlm blog ini.
  • Hanya 100 email pertama shj boleh menjadi penyumbang post dlm blog kita ini...
  • Proses untuk menulis post.

  1. pic 1 : selepas anda menerima jemputan dari kami dalam email anda. tolong klik je benda2 yg dia nak... pas tu kena isi borg yg berkenaan.
  2. pic 2 : password anda kena la dlm sekurang-kurangnya 8 karakter huruf dan nombor yg mudah diingati. selepas lulus anda bloeh log in dari blog http://penjasmani@blogspot.com atau dari email anda sendiri.
  3. pic 3 : anda boleh lah membuat promosi produk kecantikan anda ataupun mempromosikan diri anda untuk mencari kenalan.
  4. dari blog kami juga http://penjasmani@blogspot.com , anda boleh terus membuat artikel tentang kisah sedih hidup anda tapi kena klik (new post spt yg dtunjukan dlm pic paling bawah)..

  • selamat mencuba dan selamat menyumbang...







  • by : ed

kali ni serius...

kepada rakan2 founders, aku baru perasan bila kita jadi member... kita x dpt post apa2 material... aku try tadi guna membership aku mmg x dapat... aku dah xplore x banyak la... ckit je blog ni... aku tak to mcm mana nak generate post dari member2 kita dlm box tu... mana la tau dorg pun nak luahkan perasaan dorg, tak pun nak jual produk2 kecantikan kat cni... jadi... pada yg xpert tu... tolong2 la buka blog ini untuk semua... aku pun cuma manusia biasa... masih mentah dlm bidang2 ni. thanks...

  • by : ed