Sabtu, 12 September 2009

lawatan sosial ke.... jangan tengok peteee...

hero of da day
sampai sudah kami d sini


ooo... beliau la pemilik sebenar elmet merah itu...

abaikan imej diatas ini... ibarat melepas batuk d tangga




3 jam lagi berbuka


by : editor

minggu-minggu terakhir praktikal

1st

2nd

3rd
by : ed
sksc










Khamis, 10 September 2009

.: Lagu KRS :.

KADET REMAJA SEKOLAH
MENUJU SATU IKATAN BERSAUDARA
BERSATU MENJULANG KEAMANAN NEGARA
MENJAYAKAN ILMU IMAN DAN AMAL

MARILAH KITA MEMBINA PERIBADI
MEMBENTUK INSAN YANG KREATIF
KE ARAH KECEMERLANGAN DIRI
SEPANJANG MASA YANG BERTERUSAN

REMAJA SAMBUTLAH CABARAN
MENJADI BANGSA MALAYSIA
MAJU DAN CEMERLANG
REMAJA BERWAWASAN
JANGAN KITA LUPA KEPADA PENCIPTA

REMAJA HAYATI BUDAYA
ILMU IMAN DAN AMAL
KEKALKAN DI HATI
DAN JIWAMU
WAWASAN KADET REMAJA SEKOLAH


::Download Lagu KRS::

dikesempatan ini juga beliau ingin mengucapkan Salam Aidilfitri


by : lion

mamat2 ni pun sempat juga mau ucapkan slmt menyambut ari raya aidil fitri kepada semua umat islam di seluruh dunia...


maaf zahir batin


kadTWOminit by :

Lion
dikesempatan ini, kami guru2 pelatih dr sk bandar, jln istana mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri yang bakal menjelang tiba tidak lama lagi. semoga raya tahun ini memberikan seribu makna kepada kita semua. doakan kami berjaya di dunia akhirat.
sekian..

by : Lion

Rabu, 9 September 2009

murah rezeki

memandangkan praktikum akan tamat pada minggu hadapan, beberapa guru pelatih telah memberikan sumbangan ikhlas kepada pihak sekolah sebagai penghargaan kerana telah memberi tempat dan layanan baik sepanjang praktikum ini. ini adalah sebahagian daripada zakat kepada pihak sekolah. semoga raya tahun ini memberikan rahmat kepada kita semua.
selamat menyambut hari raya aidilfitri
maaf zahir batin
sekian buletin dari sk bandar, jln istana banting
kuala langat selangor
by: Lion




Selasa, 8 September 2009

PANCINGAN

Ini merupakan post pertama aku disini. silah banyak tunjuk ajar.. pertama dan terakhir saya ingin menjemput manusia-manusia yang memberi nama dan no.ic nya untuk rayuan tinggal di asrama....kesian...kesian..... untuk mengetahui permohonan anda @ kita silalah berkunjung ke blog saya di ...... sebelum tu tolong jangan berasa kecewa banyak lagi rumah sewa.... bersamalah kita mencarinya....lawat dan jadilah follower saya sebab cuma 3 orang sahaja follower setakat ini. Itupun saya paksa anak buah saya menjadi follower.... lawat lahhyang berkenaan sahaja.. tapi kalau yang tidak berkenaan nak lawat juga silalah jangan malu-maul buat macam blog aku yang punya...

http://tentangapa.blogspot.com

sekian dan terima kasih mr.edditor

.: Blogging time :.

Salam..



Pertama-tama sekali, aku nk ucapkan selamat menyambut Nuzul Al-Quran kepada semua dan ingin mengambil kesempatan disini untuk mempromote kan my latest blog harap-harap ini adalah yg terakhir lah kot... hehehe

so, jmper disana!!!!!