Sabtu, 19 September 2009

SALAM AIDILFITRI...

Dikeheningan kesempatan ini, aku ingin memohon kemaafan dari semua. Halalkan segala yang termakan dan terminum. Moga Hari Raya ini memberi makna kepada kita semua dan menjadikan kita tergolong dalam golongan orang-orang yang berjaya kelak, ammmin! (copy paste dari ayat2 raja) huhuhu...
DARIPADA : AZYZEE BIN AJAMAIN DAN KELUARGA...
kpli P.J 2.09

By: Zuryzarman

Jumaat, 18 September 2009

SELAMAT HARI RAYA........

Assalamualaikum w.b.t,,,,,
Kepada semua kengkawan n kaum kerabat pengunjung blog yang best lagi manttop ni... aku nak ucapkan besama-sama ngan lovely wife Selamat Hari Raya Aidilfitri. Minta maap andai ada terkasar bahasa yang bisa menyinggung perasaan waras kalian semua....... halal2kanla termakan dan terminum selama ni sama ada tersengaja atau tidak tersengaja......
Kepada kengkawan yang balik beraya kat kampung tu harap bergembirala bersama kaum keluarga dan jangan lupa kat kitorang yang xbalik beraya ni...... dan jangan lupa bawa kuih raya bila datang smula kat maktab.....
Apapoun... jaga diri lelok..... dan jumpa di maktab 28 hb nie.....
P/s bawak la apa2 yang patout..... kuih raya ke,.... kurang2 duit rayele,,, ek.....
Maapla tak de layangan kad raye untuk korang..... apatah lagi kat raye kat blog ni... apa yang termampu hanyala coretan yang tidak seberapenye inie.......
Akhir kalam.... slamat hari raya aidilfitri........ men mecun tu jangang lupo kat ambo cni.....
hak hak hak......... lepaih nie..... kawe nok promote produk jualang kawe pulok......
Mr. Hagemaru.......

Rabu, 16 September 2009

.: Warehouse sale :.



9 to 18 September 2009

Sports Warehouse Sale

Brands Offered

Adidas

Umbro

Admiral

Lotto

Time : 11am – 11pm

Location (Tel : 6016 330 9667)

Dewan MBSA

Jalan Cangkul 19/3

Seksyen 19

40000 Shah Alam

Selangor Darul Ehsan

Malaysia


warm regards,


Mr broRJ

Selasa, 15 September 2009

.: Sampaikan Raya: Raja Firdaus :.

Di kesempatan ini, aku ingin memohon seribu satu kemaafan dari sumer kengkawan yg sama-sama belajar (PJ). Halalkan segala yang termakan dan terminum. Moga kita semua tergolong dalam golongan orang-orang yang berjaya kelak, amin!

SELAMAT HARI RAYA!!!

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI





Sepena yg mulia ini, sempat2 lah minta maaf sama kamurang aaaa...


ikhlas from LION